Voorstellen Jan Post

  • Hierbij wil ik mezelf graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Jan Post en ik sta nummer 4 op de kieslijst van de Christen Unie in Wierden – Enter voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Ik ben sinds 2017 woonachtig in Enter, 50 jaar en getrouwd met Simone. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij de Belastingdienst als controlemedewerker Loonheffingen. Daarnaast ben ik kerkelijk aangesloten bij de Vrije Baptistengemeente Ichtus in Wierden.
    Ik probeer zelf altijd een rol te vinden in het leven waarmee ik de principes uit de Bijbel in de dagelijkse praktijk ten uitvoer kan brengen. Dit kan met omzien naar elkaar, het zorgen voor hetgeen ons gegeven is (duurzaamheid / klimaat), maar ook het invloed uitoefenen via de gemeenteraad. Ik vind het belangrijk dat er in de politiek een duidelijk christelijk geluid hoorbaar is, daarom heb ik besloten dat ik me hier beschikbaar voor wil stellen.
    Daarnaast vind ik het belangrijk dat uit alle delen van onze gemeente er mensen vertegenwoordigd zijn in de (steun) fractie. Aangezien ik in Enter woon, heeft het gemeentelijke beleid wat specifiek ziet op Enter mijn bijzondere belangstelling. Of het nu gaat om een betaalbare woning voor iedereen, de bouw van een nieuwe school, de faciliteiten van de sportverenigingen of de verbouwing van het museum waar de geschiedenis van Enter te zien is.
    Indien wij voldoende steun (stemmen) mogen krijgen ben ik dan ook beschikbaar voor een raadszetel en hoop daar mee te helpen aan christelijke politiek binnen onze gemeente.