Voorstellen Jan-Willem Timmerman

 • Mijn naam is Jan-Willem Timmerman, nummer 3 op de kieslijst van de ChristenUnie in Wierden – Enter. Ik ben 41 jaar, getrouwd met Franciska en trotse vader van twee dochters en een zoon. Mijn hele leven woon ik in Wierden, ik ben trots op onze mooie gemeente.
   
  Sinds 2008 werk ik als directeur bedrijfsvoering bij de Universiteit Twente, een prachtige organisatie vol met creativiteit, eigenwijsheid en bijzondere mensen.
   
  Kerkelijk zijn wij verbonden aan de Hervormde Gemeente in Wierden. Ik mag mijn steentje bijdragen door het bespelen van het orgel in onze kerken in Wierden en Hoge Hexel. Daarnaast speel ik ook regelmatig in Den Ham en Almelo. Ik vind het een voorrecht om met muziek bij te dragen aan de diensten.
   
  Naast het ‘gewone’ werk, ben ik de afgelopen vier jaar raadslid geweest voor de ChristenUnie. We hebben ons als fractie ingezet op veel thema’s, waarbij duurzaamheid, gezinnen en zorg voor de ander er voor mij uitspringen. Hierbij werken we waar mogelijk samen met andere partijen zodat we Samen Recht Doen!