Eet Geen Dierendag

ryan-song-0ZN-fZOyV7c-unsplash.jpgdinsdag 03 oktober 2023 11:45

Zoals velen weten, is het morgen Dierendag. Een dag die ooit is ontstaan om stil te staan bij dierenwelzijn, een dag waarop veel huisdieren in het zonnetje worden gezet en net een beetje extra verwend worden. Maar wist je dat morgen ook Eet Geen Dierendag is?

Met Eet Geen Dierendag wil Wakker Dier mensen stimuleren om een beetje minder vlees te eten. Niet alleen om van 4 oktober de diervriendelijkste dag van het jaar te maken, maar ook om mensen bewust te maken van de impact van vleesconsumptie op de gezondheid van mensen en op de aarde. Als rentmeesters willen we goed voor onze aarde zorgen, en door allemaal een beetje minder vlees te eten, kunnen we een steentje bijdragen.

Alleen op 4 oktober? Liever niet. Maar Eet Geen Dierendag is wel een manier om mensen bewust te maken van hun eigen gedrag. Dus laat morgen een dag zijn om te beginnen met het eten van een beetje minder vlees. Er zijn genoeg lekkere, voedzame recepten zonder vlees. Wij zullen morgen met jullie delen wat er zoal op ons bordje ligt. Doen jullie mee?

Labels

« Terug